Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Dönteni van, hogy nehéz

2008.07.21. 02:50 - Parypa

Címkék: utazás nászút

Bújjunk el a világ elől!

A lakodalom megszervezésének és megélésének kellemes fáradalmait kipihenendő minden ifjú házaspárnak illik elutaznia nászútra. Sajnos sokan ezt anyagi megfontolásból nem teszik meg, pedig ez talán még nagyobb élményekkel gazdagíthatja a szerelmeseket, mint maga az esküvő. Manapság viszont e téren sem egyszerű meghozni a döntéseket, mert a lehetőségek tárháza végtelen. Talán csak pénztárca szabhat határokat a vágyaknak, de lényegében bárhová eljuthatunk.

 

PárizsA nászút bárhová vezethet: Párizs, Velence, Róma, Kréta, Seychelles-szigetek, Mauritius, Maldív-szigetek, Karib-szigetek, Bali, Madeira, Marokkó, Törökország, Spanyolország, Görögország, Skócia, Alpok... - a lehetőségek tárháza végtelen. És persze ne hagyjuk ki a lehetőségek tárházából kis hazánkat sem, pl. hazai kastélyszállók, Balaton...

Meghitt, romantikus helyek, napos tengerpartok, csendes erdők, nyüzsgő városok, mind-mind álomhelyszínek, nagyszerű lehetőségek. Nagyon fontos, hogy a nászút kiválasztásánál próbáljátok megtalálni a leginkább nektek való úti célt, azt, amely benneteket majd valóban boldoggá tesz, és a nászút tényleg egy "álomút" lesz.

Áttanulmányozva a különféle utazási irodák ajánlatait, arra a következtetésre juthatunk, hogy legtöbb esetben a nászút nem több egy akciós utazásnál. Nincs bennük semmi különös, leszámítva azt az – általában – 5%-8% kedvezményt, amit a friss házasok részére biztosítanak. Természetesen mindenhol igazolni kell a házasságkötés tényét és idejét. Itt irodánként eltérő a szabályozás: egyes helyeken egy, míg más irodákban akár hat hónap is eltelhet az esküvő és a kedvezményes utazás megkezdése előtt.

pezsgőVannak persze olyan nászutas ajánlatok is, amikben szerepel pár specialitás. Például virágdíszes szállodai szoba, ajándék-pezsgős vacsora, különleges desszert, masszázs, esetleg reptéri limuzin-transzfer. Ennél többet egyetlen szálloda sem kínál. A nászutasoknak meg kell elégedniük egymással. Ha ez nem megy nekik, akkor még mindig ott vannak a szervezett városnéző programok, legrosszabb esetben a szállodai aquafitness.

Az emberek nagy része ilyenkor szinte döntésképtelen, hiszen annyi szép látnivaló és felfedezésre váró hely létezik a világon, mindig akadnak aktuális kedvenc országok, városok, jobbnál jobb ajánlatok, tehát valóban nehéz kiválasztani mi is a legmegfelelőbb helyszín a nászutasoknak. Vannak, akik belföldön szeretnének maradni, de sokan választanak ilyenkor külföldi utazást.

A belföldi ajánlatokat mindenképpen érdemes ilyenkor megnézni, hiszen, így nem kell vállalni az esetleges nyelvi nehézségeket, a repülőtéri várakozást, a hosszú utazást. Ma már itthon is lehet kapni olyan szintű szolgáltatásokat, amelyek bármelyik külföldi szálloda kínálatával versenyre kelhet, akár egy távol-keleti szálloda nyújtotta masszázsra, vagy az élménymedencékre gondolunk.

egzotikus nászútVannak azonban párok, akik ilyenkor kifejezetten egzotikus helyekre, napsütésre és fehér homokra vágynak, vannak, akik meghitt romantikus környezetre, karibi hajóútra, vagy világvárosok nyüzsgő forgatagára. Sokan oda vágynak vissza ahol megismerték, vagy eljegyezték egymást. A lehetőségek száma végtelen, egy a fontos, olyan helyre kell utazni, amely boldoggá teszi az embert.

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr62577502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása