Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Könyv a szerelemről

2008.10.19. 15:26 - Parypa

Címkék: szerelem párkapcsolat házasság könyvespolc

Könyv a szerelemről1981. A Stasi hohenschönhauseni vizsgálati fogdája Kelet-Berlinben. Regina Kaisert kihallgatásra viszik. A vád - amellyel nyugati kapcsolatai miatt illették - hazaáruló ügynöki tevékenység. Kihallgatója Uwe Karlstedt, aki ígéretes karrier előtt áll az Állambiztonsági Minisztériumban. A két ifjú embert ellenségként hozza össze a sors, mégis amikor találkoznak, megtörténik az elképzelhetetlen - egymásba szeretnek. Szerelem első látásra, amit csak hónapok múltán vallhatnak be néhány szóval, apró mozdulatokkai és egy számkód segítségével, amit Regina talál ki cellája magányában. Fél éven át szinte naponta találkoznak a kihallgatásokon. Reginának ezek az órák jelentik az egyedüli kapcsolatot a külvilággal a börtönhétköznapokban, Uwe számára viszont az állam ellensége iránti szerelem olyan megrázkódtatás, amit önmagának is csak évekkel később képes beismerni. 1997-ben Regina felkutatja egykori kihallgatóját, és a lehetetlen ismét megtörténik... A keleti filozófiák szerint a szerelem és a párkapcsolat a kiteljesedett élet, az emberi fejlődés alapjai lehetnek. Láma Ole Nydahl bölcsen és humorral beszél életünk legtöbb boldogságot és szenvedést hozó érzelméről: a szerelemről. Buddha két és fél ezer éves tanításainak tükrében ad választ olyan mindenkit foglalkoztató kérdésekre, mint hogy mi az, ami tényleg számít a szerelemben; hogyan lehetünk tartósan boldogok a társunkkal; hogyan léphetünk tovább, ha ez mégsem sikerül; mi mozgatja a férfiakat és mi a nőket; hogyan függ össze a szexualitás és a szerelem; mi történik két ember kapcsolatával, ha szerelmükből gyermek születik; hogyan válhatunk szerető és szerethető társsá. A könyv útmutatásait követve a szerelem minden másnál izgalmasabb gyakorlóterepén tanulhatunk meg olyan életet élni, amely nem csak bennünket tesz boldoggá, hanem környezetünket is! Láma Ole Nydahl egyike azon kevés nyugatiaknak, akik a tibeti buddhizmus teljes jogú tanítói. Feleségével, Hannah-val első nyugati tanítványai lettek 16. Gyalva Karmapának, Rangdzsung Rigpe Dordzsénak, aki a század egyik legnagyobb jógija és a tibeti buddhizmus vezetője volt.

Itt megrendelheted

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr79721568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása