Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Tökéletes nászút?

2008.07.21. 02:52 - Parypa

Címkék: utazás nászút

nászútTökéletes nászút nem magától történik. Minden részletét meg kell alaposan tervezni és szervezni. Minél több időt szánunk rá, annál romantikusabbá, vidámabbá válhat.

Nem mindegy, hogyan tölti a pár életük első közös házastársi útját. A szervezése sem egyszerű. Nászut előkészítésére hasonlóképpen fordítsatok figyelmet, mint az esküvő megszervezésére. Vegyétek át sorra, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a tökéletes nászút megtervezés során.

Ha már túl vagytok a helyszín kiválasztásán, akkor jöhetnek a részletek megszervezése.

Ha utazási iroda által szervezett úton vesztek részt, akkor az utazási iroda egy csomó gondot levesz a vállatokról, ha viszont egyénileg szerveztek mindent, sokkal több energiátokba kerülhet a nászút előkészítése.

Az alábbi elvégzendők nem húzhatók rá minden típusú nászutazásra, mindenki válassza ki a saját utazására (külföld, belföld, egyéni, szervezett stb.) jellemző teendőket:

- Érdemes egy útikönyvet beszerezni, ebből tájékozódhattok rengeteg mindenről: helyi szokások, pénznem, látnivalók, történelem…

repülőgép- Minden részletre figyeljetek oda (légi társaság, biztosítás, ülés a repülőn, hotel megközelíthetősége, gondos szobafoglalás, hová néznek az ablakok, hányadik emelet -pl. ha a párunk klausztrofóbiás és nem szereti a lifteket, vagy mondjuk tériszonyos lehetőleg ne magasan legyen a szállodai szoba. Ilyen és ehhez hasonló apró figyelmességeken sok múlik).

- Legyen információ arról, milyen látnivalók akadnak a helyen. Az adott látnivalót nem renoválják-e éppen és emiatt esetleg nem látogatható a hely. Ha ez esetleg  csak a színhelyen derül ki,   bosszantó lehet.

- Legyetek biztosak benne, milyen messzire van a szállás a belvárostól, illetve a látnivalóktól. Van-e  lehetőség autó, motorkerékpár esetleg kerékpár bérlésre?

- A nászutazás időpontja milyen évszakban várható? Ennek függvényében történhet a programok szervezése.

- Ha olyan országba látogattok el, ahova útlevél kell, idejében ellenőrizzétek az útleveleket. Továbbá, hogy van-e vízumra szükség a kiszemelt országba?

- Ha egzotikus külföldi célpontra utaztok pl. trópusi országokba, szükség lehet oltásra is!

- Idejében szervezzétek meg a szabadságolást is.

nászajándékA nászút akkor is mindig különleges, megismételhetetlen esemény. Ezért gondos szeretettel és részletekbe menően tervezzétek meg az utazást, és ha különösen romantikusak szeretnétek lenni, készítsetek elő újdonsült párotoknak egy-egy kedves meglepetést is az útra.

Jó szórakozást és kellemes utazást kívánunk!

Várjuk élménybeszámolóitokat! Hozzászólásotokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr58577504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása