Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Miért is házasodtunk össze?

2008.09.12. 00:06 - Parypa

Címkék: párkapcsolat házasság

esküvőMikor is teszünk fel ilyen kérdéseket? Ha úgy érezzük, hogy nem úgy alakult a párkapcsolatunk, ahogy azt elképzeltük, vagy csak a párunk nem úgy viselkedett egy szituációban, ahogy azt elvártuk volna? Tényleg, miért is? Kíváncsi lennék hányan teszik fel ezt a kérdést mielőtt kimondják a boldogító IGEN-t? Ha már az esküvő előtt feltennénk / feltettük volna ezt a kérdést, már akkor kiderülne, hogy a kiszemelt párjelölttel valóban boldogok leszünk-e egy hosszan tartó házasságban. Sok féle válasz lehetséges: szeretjük egymást és közös családot szeretnénk alapítani; ő a nagy Ő; jól szituált, jó képű, okos és nekem ezek fontosak; gyerekkorunk páróta összenőttünk és egymás nélkül el se tudjuk képzelni; imádja a gyerekeket, van humora és romantikus alkat... stb. Ezer féle válasz lehetséges. De vajon szerelmesen látjuk-e a negatív zöngéket is. PL: nem veti meg az alkoholt, csüng az édesanyján, néha agresszív másokkal szemben, más nőkre is ránéz, mikor sétálunk (ez nem tiltott, csak nem mindegy, hogyan teszi ezt), néha vannak vitáink, amelyek hangos szóváltásban végződnek, hirtelen haragú, túlzottan féltékeny...stb. Ezek felett általában szerelmesen átsiklunk. pedig nem kellene, mert nem biztos, hogy hosszú távon tolerálni vagyunk képesek egyes negatív attitűdöket. Ha nem, akkor gondoljuk végig belevágjunk-e vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr8659638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása