Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Lemészárolták a nászutasokat

2008.07.31. 19:02 - Parypa

Címkék: hírek

Nem szeretnék senkit sem elrettenteni a karib-tengeri luxusnászúttól, de...lemészárolt nászutasok

"ANTIGUA – Hihetetlen tragédia történt az egyik mesés karib-tengeri sziget luxusnyaralójában. Fegyveresek nászutaságyában lőttek le egy brit házaspárt Antiguán; Catherine Mullany (†31) azonnal szörnyethalt, férje, Benhamin (31) életéért még küzdenek az orvosok.

A rablók a hajnali órákban lepték meg őket szobájukban, amelyben egy éjszaka közel 100 ezer forintba kerül. Eddig 14 embert állítottak elő az üggyel kapcsolatban, amelynek már előzményei is vannak. A békés paradicsomi környezetben az utóbbi időben megszaporodtak a rablógyilkosságok, az idén már kilenc embert öltek meg. A párt hazautazása előtt egy nappal ölték meg, pedig már boldog közös jövőjüket tervezgették.

– Az őröket már többször rajtakapták, hogy elaludtak őrségben – állította az egyik vendég, aki másnap együtt utazott volna velük haza. – Este, lefekvés előtt együtt iszogattunk, a nő orvosnak készült, a férfi pedig pszichiáter. Catherine arról beszélt, hogy férjétől nagyon sok gyereket szeretne."

H. G. (Blikk.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr80594810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása