Miről szól a Nász után blog?

Az esküvő után hogyan készüljünk fel egy felejthetetlen nászútra, majd egy jó házasságra. Ötletek, tanácsok, élménybeszámolók azoknak, akik még előtte állnak, azoktól, akik már tapasztaltak. Írjátok meg nászutatok élményét, küldjetek hozzá képet vagy rövid videót. Lehet vicces, romantikus történet vagy megrázó, esetleg rosszul végződő nászútról írt beszámoló is mások okulására. Erre az e-mail címre küldjétek az anyagokat: naszutan.blog@gmail.com

Kastélyszállók

Start Utazási Iroda ajánlatai

5%kedvezmény a Librinél

Exzotikus helyek

Start Utazási Iroda ajánlatai

Párizs, a szerelem városa

Start Utazási Iroda ajánlatai

Irány külföld!

2008.08.04. 02:20 - Parypa

Címkék: utazás nászút

Amikor kimondtátok a boldogító igent, lezajlott az esküvő és kibontottatok minden nászajándékot, már csak egy nagyszabású program maradt hátra: a nászút.

Száz évvel ezelőtt, aki megengedhette magának a nászutat, az csakis Velencébe utazott, amely az akkori közlekedési lehetőségekhez mérten is elérhető volt. A ma szerelmesei számára a távolság már nem akadály. Hajóval, repülővel vagy szárazföldön minden közelebb került. Tehát tiétek a Világ, legfeljebb pénztárcátok szab neki határt.

A nászutasokat a világon mindenhol nagy szeretettel fogadják – legyen az hazai vagy külföldi helyszín, szálloda vagy panzió, egy éjszaka vagy egy hónapnyi pihenés. Érdemes tehát kihasználni a soha vissza nem térő alkalmat, és az igényeiteknek legjobban megfelelő helyszínt és körítést választani. A foglaláskor mindenképpen jelezzétek, hogy nászútra mentek, így szinte biztos, hogy nagy figyelmet fordítanak rátok – sok helyen gyümölcskosárral, pezsgővel, gyönyörű virágokkal lepik meg a friss házasokat.

Összeállítottuk az 5 legkedveltebb külföldi nászutas célpontot, melyeket a hazai szerelmesek leggyakrabban választanak.

1. Horvátország
HorváthországLehet rá azt mondani, hogy elcsépelt, de tagadhatatlanul még mindig a legkézenfekvőbb lehetőség, és a nagy szállodák kényelme mellett megtalálhatjuk az egészen eldugott kis szigeteket is, ahol valóban csak egymással és a tengerrel kell foglalkoznia az ifjú párnak. A bátrabbaknak javasolt a világítótorony-bérlés, ami első hallásra észbontóan romantikus, de egyben jó főpróba is a mindennapokhoz, különösen, ha a sziget nehezen megközelíthető. Aki ezt kibírja, annak valószínűleg a közös lakásfelújítás már meg sem kottyan.

2. Párizs
PárizsIgen, tudjuk, ez is unalmas, évtizedeken át jártak ide honfiaink és honleányaink mézeshetezni, de ha valaki a városias kikapcsolódás híve, akkor ennél vonzóbb helyszínt nehezen talál, különösen, ha sikerül egy romantikus szállodában szobát foglalni. Kávézás a Szajna parton, hajókázás, séta valamelyik parkban, vacsora a számtalan csodás étterem egyikében – nem hangzik rosszul. Kalandozóbb kedvűek kiruccanhatnak a környékre is és mindez másfél órányi repülőút csupán, ráadásul akár költségtakarékosan is megoldható.

3. Velence
VelenceVelence varázslatos, szinte bármikor, bár azért itt is jobban járunk, ha elkerüljük a legmelegebb időszakokat. A tradíciók hívei választhatják az elegáns vasúton érkezést, felejthetetlen élmény, ahogy a vonat befut a tengeren át a városba, az eredeti kis szállodák egyikében részesei lehetünk az autentikus hangulatnak is. Nászutasként Velencében kötelező a gondolázás, pár év múlva, egy vagy két gyerekkel nehezítve már úgyis csak a vaporetto marad.

4. Hawaii
HawaiiAzok számára, akik hajlandóak hosszabb időt tölteni repülőn és semmi másra nem vágynak, csak puha homokra és kék vízre, valamelyik Hawaii sziget ideális terep lehet az esküvő kipihenéséhez. Nem véletlen, hogy világszerte ez az egyik legnépszerűbb nászutas célpont, Maui pedig különösen kedvelt. Jobbnál jobb szállodák között válogathatunk, az egzotikus látni és tennivalók mellett vagy helyett pedig élvezhetjük egész nap a gyönyörű környezetet és egymást.

5. Maldív szigetek
Maldív szigetekA nemzetközi utazási oldalak sajnálattal említik meg, hogy a helyi jogi szabályozásnak köszönhetően a Maldív szigeteken nem lehet egybekelni, de a közeli Sri Lankán viszont van rá lehetőség, úgyhogy akár mindkét hely meglátogatható egy füst alatt. A 90 sziget különleges üdülőtelepeken és szállodákban kínál egészen intim lehetőségeket passzívabb pihenésre vágyó nászutasok számára. Persze azért az egyre divatosabb búvárkodásra is van lehetőség, de itt sem muszáj semmit sem tennünk ahhoz, hogy emlékezetesen sikerüljenek a mézeshetek, ha csak hagyjuk hatni a tengert, az eget és partnerünket, már az is elég lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://naszutan.blog.hu/api/trackback/id/tr77599283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása